Walon Werstas - Werkstad för Ljus

Minä ja nämä nettisiidat

Olen harrastajavalokuvaaja Espoosta. Minulla on käsityöläisgeenit, joten nikkaroin ja rakentelen milloin mitäkin pientä.

Aloitin nettisivujen tekemisen aikoinaan ammattikorkeakoulussa 1999. Tuohon aikaan nettisivut olivat jotain aivan muuta kuin tänä päivänä. Käytännössä sivut koodattiin itse HTML-koodilla.

Valokuvaus alkoi harrastuksena seuraavana vuonna vuosituhannen taitteessa. Heti alusta asti oli selvää että sivuille tulisikin siis valokuviani näytille. Maailma eli vielä filmipokkariaikaa, mutta tekniikasta aina kiinnostuneena ostin tuolloin digitaalisen kameran – joka oli tuolloin vielä harvinaisuus – muistikortitkin olivat vasta tuloillaan.

Idea laittaa joka kuukausi yksi kuva näytille, ns. “kuukauden kuva” tuli varmaan joskus 2004-2005. Useina vuosina tuon jälkeen ajan- ja/tai taidonpuute nettisivujen työstön kanssa jätti aukkoja kuukausittaisiin kuviin. Nyt parsin noita aukkoja umpeen näin jälkikäteen.

Tervetuloa katsomaan kuviani, toivottavasti ne virittävät tunteita ja muistoja esiin. Se on mielestäni valokuvan syvin olemus.

 

Om webbsidorna

Inte ännu översatt…

About the website

Not translated yet…